Kapcsolat: tothg@citysound.hu  

ELADÓ MODELLEK

Az alábbi gombsor segít a kategóriák gyors elérésében.

            FŐOLDAL | GŐZMOZDONYOK | DÍZELMOZDONYOK | VILLANYMOZDONYOK | SZEMÉLYKOCSIK | TEHERKOCSIK


Kedves Látogató!

 

Az elmúlt kb 5 évben láthatóan semmi frissülés nem történt ezen az aloldalon sem. Ennek legfőbb oka, hogy teljesen átalakultak az internetezési szokások és bármilyen vasútmodellezési témájú hirdetést keresünk, sokkal nagyobb sikerrel járunk, ha a Facebook tematikus csoportjaiban tesszük azt. Sajnos el kell fogadni, hogy a közösségi média ekkora teret nyert és az az online felület, annak használhatósága sokkal eredményesebb (és nem utolsó sorban gyorsabb is), mint egy ilyen, statikus oldal.

Ide semmi értelme kirakni bármit is, mert a honlapszerkesztéssel járó vesződés mind időben, mind energiában többet emészt fel, mint egy gyors és hatékony poszt, amire a megjelenést követően akár egy percen belül megvan a vevő.

Ettől függetlenül előfordulhat, hogy egy régi keresési találat a még nem frissülő oldalra vezet és félrevezető infomációt eredményez. Alapvetően nem foglalkozom adás-vétellel, maximum ha egy-egy ismerős megkér valamilyen gyűjtemény, hagyaték beárazásában, akkor abban segítek. De minden esetben a közösségi oldalon, illetve végső esetben a két, ismert fórumfelület hirdetési oldalán jelenhet meg bármi is.

Itt maradnak a modell leírások és régi inforanyagok. Az újabbak úgyszintén a Facebook-on megtalálhatók.

Ettől függetlenül, ha bárkinek bármilyen speciális igénye merülne fel gyűjteményi modellek, ritkaságok terén, akkor jelezze felém a fenti email címen, vagy a masttertape@gmail.com elektronikus levélcímen! Megpróbálok segíteni ebben is.

 

Köszönöm az eddigi látogatásokat és a mostani megértést!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

tothg@citysound.hu