Kapcsolat: tothg@citysound.hu  

Deák Modellsport Reloaded!  -  Újra lesznek Deák-modellek!

2017. őszétől újraindul a közkedvelt szortiment gyártása                <<   >>

            FŐOLDAL | GŐZMOZDONYOK | DÍZELMOZDONYOK | VILLANYMOZDONYOK | SZEMÉLYKOCSIK | TEHERKOCSIK
 

Jó hír a Deák-modellek szerelmeseinek!

 

Deák Laci bácsival kötött megállapodás értelmében a teljes TT-s és H0-ás modellkínálat újra elérhető lesz a közeljövőben.

 

 

A képen látható modellek nagy része ismét gyártásban lesz, de nem akárhogy. Fejlesztő csapatunk igyekszik újragondolni elsősorban a modellek hajtását, illetve a TT méretben alkalmazott kerekek karimaméretét. Az elektronika is változik, több típusnál a legkorszerűbb digitális előkészítés és világítás kerül bele az ismert kasznikba. Több modell már készen van, már az újrafejlesztett kiegészítésekre várnak.

Terveink szerint a német piacon megkedvelt típusok is újjáélednek, de olyan gondolataink is támadtak, hogy a barkácsolni vágyóknak előre összeállított építőkészleteket is tudunk majd adni.

A teljesség igénye nélkül már most felkészíthetjük a gyűjtőket a TT méretű V40, V43, V63 mozdonyokra, vagy a H0m méretben nagy darabszámban készülő RHB silókocsira, és természetesen a H0-ás slágertémák is elérhetők lesznek, úgy mint BZ motorkocsik, Szilik, Szöcskék és a Zetor, nem másból, mint rézből. Tehát érdemes figyelemmel kísérni a facebook oldalunkat is, meg a MasTTertape honlapot, mert időnként új információkat osztunk meg az érdeklődőkkel.

 

Fontos információ, hogy a Deák-modellekhez mindennemű szerviztevékenységet is vállalunk, illetve az alkatrészellátás is biztosított.

 

Új modelleket is tervezünk és már folyamatosan gyártunk. A klasszikus Deák-kínálat mellett az új MasTTermodell Manufaktúra is bővíti a választékot. Vizesmatricás és tamponozott feliratozással minden hazai és külföldi járműtípust elkészítünk.

 

 

 

Folyamatosan készülnek megrendelésre a "mávosított" teherkocsik TT méretben.

 

A Deák-modellek előrendelése a 2018-as év elején elindul majd. Regisztrációt követően egyeztetünk a kért modell típusáról, festési és számozási variációiról, illetve a modell vételáráról és elkészülési idejéről.

Terveink szerint szaküzletekben is lehet majd rendelni és vásárolni újragondolt Deák-modelleket. Mindenről időben tájékoztatjuk a modellezőket.

 

Addig is, bármilyen kérdés merül fel a tothg@citysound.hu címen elküldhetitek.